Markkinoinnissa olevat Kohteet

Vuoreksen Kuutioiden aluehanke rakentuu parhaillaan huippusijainnille Vuorekseen. Vuores on Tampereen uusi kaupunginosa, jossa yhdistyy luonnonläheisyys, laadukas arkkitehtuuri, ekologisuus, uusimmat tekniset ratkaisut ja pikkukaupunkimaiset palvelut.

Asunto Oy Tampereen Vuoreksen Kuutiot IV on ryhmärakennuttamalla toteutetun aluehankkeemme viimeinen tontti, johon nousee kuuden asunnon rivitalo. Aluekokonaisuuden on suunnitellut moderneihin talomalleihin erikoistunut Honkatalojen arkkitehti SAFA Janne Kantee.

Town House -rivitalo asettuu rinteeseen. Asukas pääsee vaikuttamaan huoneiden sijoitteluun ja suunnittelemaan oman kodin yhdessä ammattilaisten kanssa. Jokaisella asunnolla on sisäänkäynnin yhteydessä oma autokatospaikka sekä ulkovarasto. Lämmitysmuotona on energiatehokas maalämpö. Kohteen runkotoimitus tulee Honkataloilta ja kohteen toteutus aloitetaan, kun asukasryhmä on kasassa.

Härmälänrannan Purseri

Härmälänranta on rauhallinen, luonnonläheinen kaupunginosa Pyhäjärven rannalla. Tampereen keskustaan johtavat vehreä rantareitti ja julkinen liikenne. Alue tarjoaa mahdollisuuksia niin aktiiviselle asukkaalle kuin rauhaa arvostavalle. Asunto Oy Tampereen Härmälänrannan Purseri rakentuu vain parinsadan metrin päähän järvenrannasta ja on arvostetun alueen viimeisiä rakentuvia kohteita.

Korttelin on suunnittelut menestyksekäs, monipuolisen ja pitkän kokemuksen omaava innovatiivinen arkkitehti SAFA Jari Mäkimartti, joka toimii osakkaana modernissa, kasvavassa ja kansainvälistäkin menetystä saavuttaneessa Himla arkkitehdit Oy:ssä. Purseri rakentuu yhteiselle tontille Asuvan ja VTS:n kanssa. Kortteliin toteutetaan yhteiskäytössä oleva hirsirakenteinen pihatalo, johon rakennetaan saunaosasto, kerhotila, polkupyörä-/suksiverstas ja pakettiautomaatti.

Purseri koostuu kahdesta rakennuksesta, joihin rakentuu luhtitaloasuntoja. Asukkaat pääsevät vaikuttamaan asunnon kokoon, pohjaratkaisuun, pintamateriaaleihin ja kalustuksiin. Kohde toteutetaan hirsirakenteisena ja  sen toteutus aloitetaan, kun asukasryhmä on kasassa.

Lamminrahkan Haltijan Hovi

Asunto Oy Lamminrahkan Haltija Hovi rakentuu rauhalliselle ja luonnonläheiselle sijainnille Kangasalan Lamminrahkaan. Tontti rajoittuu etelä- ja itäsuunnassa puistoalueeseen, jossa sijaitsee lapsille leikkipaikka sekä turvallinen ulkoilureitti, joka kulkee aina uudelle koulukeskukselle saakka. 

Haltijan Hovi koostuu yhdeksestä asuinrakennuksesta ja yhteisrakennuksesta. Asuinrakennuksisssa asunnot voivat olla joko paritalo- tai erillistaloasuntoja ja niiden koot ja pohjaratkaisut ovat asukkaiden muokattavissa. Alustavissa suunnitelmissa jokaisella asunnolla on oma sauna, terassi, parveke, varasto sekä autopaikka. Terassin suuntaan olevat suuret ikkunat ja ylös asti aukeava tila keittiön ja olohuoneen laajuudelta tuovat asuntoihin valoa ja avaruutta. Lisätilaa tarvittaessa asunnot voidaan toteuttaa myös täysin kaksikerroksisina.

Yhteisrakennuksen toiminnot ja toteutus suunnitellaan yhdessä asukkaiden kanssa.