Markkinoinnissa olevat Kohteet

Asunto Oy Vesilahden Kaustalanhovi valmistuu loistavalle sijainnille Vesilahden Kirkonkylään! Kyseessä on Rakentuvan uusin ryhmärakennuttamiskohde, joka toteutetaan aivan Vesilahden palveluiden äärelle, omalle tontille! Alueelle valmistuu yhteensä neljä yksitasoista rivitaloa, joista ensimmäiset kaksi taloa ovat ennakkomarkkinoinnissa nyt!

Asunnoista on luonnosvaiheessa suunniteltu vaihtoehtoja, jotka ovat kooltaan 49 m2 – 73,5 m2. Mahdollista on myös yhdistää vaikkapa kahdesta asunnosta yksi isompi koti!

Asuntojen tilaratkaisut suunnitellaan vastaamaan perheen toiveita ja tarpeita. Asiakkaat pääsevät valitsemaan kotinsa pintamateriaalit yhdessä sisustussuunnittelijan kanssa. Samoin keittiö- ja kiintokalustesuunnittelu toteutetaan kalustesuunnittelijan kanssa. Ryhmärakennuttamisen tavoitteena on pitää asiakkaan valinnan vapaus mahdollisimman suurena ja näin ollen asiakas pystyy myös vaikuttamaan asunnon lopulliseen hintaan. Ryhmärakennuttamisen etuna on mm. se, että asunnosta ei makseta varainsiirtoveroa.

Asunto Oy Kaustalanhovi toteutetaan kahdessa vaiheessa ja rakentaminen voi alkaa, kun ensimmäisen ryhmän asunnot ovat kaikki varattuja. Tavoitteena on käynnistää hanke vuoden 2022 aikana. Hankkeen on suunnitellut arkkitehtitoimisto Arkion Oy ja hankkeen käynnistää ryhmärakennuttajakonsultti Rakentuva. Ryhmärakennuttajakonsultti huolehtii kokonaisuudesta aina tontin hankkimisesta valmiin kohteen luovuttamiseen. Ryhmärakennuttajana sinä pääset alusta alkaen vaikuttamaan kotisi valmistumiseen, ilman rakentamisen huolia. Tämä rakentamisen malli sopii erityisesti perheille, joilla ei ole aikaisempaa kokemusta rakentamisesta tai aika ei riitä oman kodin suunnitteluun ja toteuttamiseen. Rakentuvan tavoitteena on mahdollistaa perheellesi huoleton kokemus avaimet käteen periaatteella!

Vuoreksen Kuutioiden aluehanke rakentuu parhaillaan huippusijainnille Vuorekseen. Vuores on Tampereen uusi kaupunginosa, jossa yhdistyy luonnonläheisyys, laadukas arkkitehtuuri, ekologisuus, uusimmat tekniset ratkaisut ja pikkukaupunkimaiset palvelut.

Asunto Oy Tampereen Vuoreksen Kuutiot IV on ryhmärakennuttamalla toteutetun aluehankkeemme viimeinen tontti, johon nousee seitsemän asunnon rivitalo. Aluekokonaisuuden on suunnitellut moderneihin talomalleihin erikoistunut Honkatalojen arkkitehti SAFA Janne Kantee.

Town House -rivitalo asettuu rinteeseen. Asukas pääsee vaikuttamaan huoneiden sijoitteluun ja suunnittelemaan oman kodin yhdessä ammattilaisten kanssa. Jokaisella asunnolla on sisäänkäynnin yhteydessä oma autokatospaikka sekä ulkovarasto. Lämmitysmuotona on energiatehokas maalämpö. Kohteen runkotoimitus tulee Honkataloilta ja kohteen toteutus aloitetaan, kun asukasryhmä on kasassa.

Härmälänrannan Purseri

Härmälänranta on rauhallinen, luonnonläheinen kaupunginosa Pyhäjärven rannalla. Tampereen keskustaan johtavat vehreä rantareitti ja julkinen liikenne. Alue tarjoaa mahdollisuuksia niin aktiiviselle asukkaalle kuin rauhaa arvostavalle. Asunto Oy Tampereen Härmälänrannan Purseri rakentuu vain parinsadan metrin päähän järvenrannasta ja on arvostetun alueen viimeisiä rakentuvia kohteita.

Korttelin on suunnittelut menestyksekäs, monipuolisen ja pitkän kokemuksen omaava innovatiivinen arkkitehti SAFA Jari Mäkimartti, joka toimii osakkaana modernissa, kasvavassa ja kansainvälistäkin menetystä saavuttaneessa Himla arkkitehdit Oy:ssä. Purseri rakentuu yhteiselle tontille Asuvan ja VTS:n kanssa. Kortteliin toteutetaan yhteiskäytössä oleva hirsirakenteinen pihatalo, johon rakennetaan saunaosasto, kerhotila, polkupyörä-/suksiverstas ja pakettiautomaatti.

Purseri koostuu kahdesta kaupunkirivitalosta, joihin rakentuu yhteensä kuusi ainutlaatuista asuntoa. Kohde toteutetaan hirsirakenteisena ja  sen toteutus aloitetaan, kun asukasryhmä on kasassa.

Lamminrahkan Haltijan Hovi

Asunto Oy Lamminrahkan Haltija Hovi koostuu viidestä hirsirunkoisesta paritalosta, jonka on suunnitellut arkkitehti SAFA Janne Kantee. Lamminrahka on uusi alue Tampereen rajalla helppojen kulkuyhteyksien päässä. Alue muodostuu useiden eri toimijoiden monimuotoisista asunnoista luonnon helmaan lenkkipolkujen ääreen. Alueelle on rakentumassa myös palvelut jo vuonna 2023 valmistuvat päiväkoti, alakoulu, liikuntapuisto, tori, seudullinen ulkoilureitti ja viheralueita.

Haltijan Hovi rakentuu alueen vehreimmän puiston laitaan yhteiskortteliin 1513 Peabin kerrostalojen kanssa Haltijanmäen alueelle. Kortteliin toteutetaan yhteiskäytössä oleva pihatalo, johon rakennetaan saunaosasto, kerhotila ja polkupyörä-/suksiverstas.