Referenssit

Vuoreksen Kuutiot I

Vuores on Tampereen uusi kaupunginosa, jossa yhdistyy luonnonläheisyys, laadukas arkkitehtuuri, ekologisuus, uusimmat tekniset ratkaisut ja pikkukaupunkimaiset palvelut. Asunto Oy Tampereen Vuoreksen Kuutiot I koostuu arkkitehti SAFA Janne Kanteen suunnittelemasta kahden erillispientalon ja paritalon kokonaisuudesta.

Vuoreksen Kuutiot II

Vuores on Tampereen uusi kaupunginosa, jossa yhdistyy luonnonläheisyys, laadukas arkkitehtuuri, ekologisuus, uusimmat tekniset ratkaisut ja pikkukaupunkimaiset palvelut. Asunto Oy Tampereen Vuoreksen Kuutiot II koostuu arkkitehti SAFA Janne Kanteen suunnittelemasta kahden erillispientalon ja paritalon kokonaisuudesta.

Vuoreksen Kuutiot III

Vuores on Tampereen uusi kaupunginosa, jossa yhdistyy luonnonläheisyys, laadukas arkkitehtuuri, ekologisuus, uusimmat tekniset ratkaisut ja pikkukaupunkimaiset palvelut. Asunto Oy Tampereen Vuoreksen Kuutiot III on rakentumaisillaan oleva kolmesta paritalosta ja seitsemän asuinhuoneiston townhousesta koostuva arkkitehti SAFA Janne Kanteen suunnittelema kokonaisuus. Kohteen rakennuttajaryhmä on koossa ja kohde valmistuu kesällä 2022.

Puisto-Häme

Asunto Oy Puisto-Hämeen täydennysrakentaminen on toteutettu 1959 rakennetun kerrostalon entisen vesikaton päälle. Onnistuneen täydennysrakentamishankeen on suunnitellut arkkitehti SAFA Janne Kanteen. Hirsirunkoisen laajennusosan alla kätkeytyy kuusi valoisaa kaupunkiasuntoa aina 29 m2 yksiöstä hulppeaan 117 m2 suureen kattohuoneistoon.